Drop plastikposerne. Opbevar din mad bæredygtigt!

Har du også taget den grønne livsstil til dig? Enten i din diæt, i din tænkemåde eller ved bæredygtige tiltag i hjemmet. Det er vigtigt at tænke på planten, og vi lærer hele tiden nye metoder til at passe lidt bedre på den i vores daglige virke. Derfor er det også på tide at sige farvel til plastikposerne i hjemmet og tage fat i et mere bæredygtigt alternativ til at opbevare din mad!

Læs om fordelene ved at skrotte plastikposerne her!

Forlæng levetiden på dine madvarer

Hvis du både er interesseret i at spare på plastikforbruget og på dit madforbrug, er det helt ideelt at finde andre produkter til at opbevare din mad i. Hvis du skifter fra plasticposer over til madbøtter, vil du ikke kun slippe for et stort forbrug af engangsplast, men du vil også opleve, at din mad nok vil holde et par dage mere i køleskabet. Du kan finde lufttætte beholdere til madopbevaring, der skal lukkes tæt og beholdere med justerbar ventilering til frugt og grønt for at regulere temperatur og luftfugtighed.

Du drager desuden fordel af at kunne genbruge dine beholdere igen og igen. De fleste beholdere kan komme i opvaskemaskinen, hvilket gør hele processen særlig nem! Du kan desuden være helt sikker på, at maden ikke lækker. Derfor er det også et langt bedre alternativ, når du skal transportere mad.

Spar plads i køleskabet

De fleste madbeholdere er designet til at kunne stables ovenpå hinanden. Derfor kan det også være en fordel at købe dine beholdere samlet. Således er du sikker på at kunne udnytte alle de fordele, netop dette mærkes produkter er designet til at have.

Du kan desuden undgå flere skadelige kemikalier ved at købe beholdere, du ved, hvad er lavet af. Mange madbeholdere er lavet af sikre materialer, men sørg altid for at undersøge dette inden køb.