Hvem skal have et el-tjek?

Alle ville ønske, de kendte en elektriker. Rettelse: Alle ville i første omgang ønske, at man aldrig havde brug for en elektriker. I hvert fald ikke, efter sagerne er på plads. Men det bliver altid relevant og vigtigt på et eller andet tidspunkt. Specielt, hvis man har bosat sig i en gammel, charmerende lejlighed i indre København, hvor gulvene knirker og lyset på badeværelset blinker. Man kan sagtens leve med småskavankerne, men når det begynder at gå ud over hverdagen og sætter en stopper for ens planer, indser man hurtigt, at man skulle have reageret noget før.

Hold øjne og øre åbne

Det er ikke altid helt let at få fat i en Elektriker i København, men der er også fordele ved at bo i en storby. Der går for eksempel ikke lang tid, fra man har kontaktet elektrikeren, før det ringer på døren. Desuden kører nogle firmaer med døgnvagt, så de altid er til at få fat i. Det er dog stadig en god idé at holde øje med El-skabet og ens hårde-hvidevarer. Det betyder ikke, at det kun er en selv, som skal holde øje, men rettere, at man skal sørge for at få et el-tjek en gang imellem, så man ved, at alt er, som det skal være.

En god start

Af samme årsag som ovenstående, er det altid relevant at have fagkyndige øjne og hænder til at installere ens hårde-hvidevarer og andet el, der skal udskiftes eller installeres ved indflytning. Der er en grund til, at folk er uddannede i det, de gør, og for at undgå, at elektrikeren banker på hver anden uge, ville det være klogt at sikre sig, at sagerne er korrekt installerede. Desuden, kan man vide sig sikker på, at en uddannet elektriker, aldrig går fra dit hjem, før tingene fungerer, som de skal.