Inspiration til at gøre din stue hyggeligere

Ønsker du en stue, som bidrager til en hyggelig stemning? For mange er det vigtig at have en stuen, som er hyggelig og samtidig pæn i indretningen. Der findes mange måder at gøre sin stue mere hyggelig, som du ved at læse nærmere her kan få inspiration til.

Skab et hyggeligt sofaområde

Du kan sagtens have en stilet og æstetisk sofa, som samtidig er hyggelig. Dette vil blot bidrage til stuens stemning. For at skabe et hyggeligt sofaområde kan du købe et par puder og et tæppe til sofa. Et tæppe er både praktisk, da du kan bruge tæppet til at pakke dig ind, når du sidder i sofaen. Det er samtidig flot at have liggende eller hængende på sofakanten.

Opnå den rette stemning ved hjælp af belysningen

I mange hjem har stuen den funktion, at det er boligens rum, hvor man skal kunne slappe. Ofte når man har gæster på besøg og bevæger sig fra spisebordet til stuen, bliver stemningen mere uformel og afslappet. Noget som giver den rette stemning, udover puder og et tæppe til sofa.

er ved brug af forskellige lamper. Det er en fordel at have en lampe i stuen, hvor der kan skrues op og ned for lysets styrke. På den måde kan du selv styre, hvilken stemning og belysning du ønsker.

Sørg for at der liv på væggene i stuen

Det kan være kedeligt at kigge ind i en hvid væg, hvilket der flere løsninger til. Når du har fået de rette lamper og et tæppe til sofa, som giver en behagelig belysning og stemning, er du godt på vej til at få en hyggelig stue. For at skabe mere liv på stuens vægge kan du male en eller flere af væggene. En anden populær trend, er at lave en billedvæg, ellers er spejle blevet særligt moderne at have hængende i stuen.