Sådan giver du den perfekte housewarminggave

Har du en ven, veninde, et familiemedlem, en kollega eller en bekendt som netop har fået sig et nyt hjem? I så fald har du måske modtaget invitationen til det velkendte arrangement, hvor den ny indflytning hyldes? Nemlig housewarming! Men åh nej, tænker du – for hvad skal du dog give? Det skal jo måske gerne være nyttigt til boligen. I denne artikel kan du finde inspiration gennem tre gode forslag til, hvad du mon kan give den heldige i housewarminggave.

Til personen, der elsker planter

Planter er med til at give boligen liv og farve, og så findes der jo planter til enhver interesse – både i form af planter, der er fin dekoration, men også fx krydderurter som kan bruges i madlavning. Hvis din ven har haft mange udgifter i forbindelse med flytningen, kan planterne godt ryge af prioriteringslisten – så her har du den helt gode idé: Et gavekort til et havecenter, en planteskole, en blomsterforretning eller lignende.

Til personen, der går op i design og indretning

Lysestager, vaser, spejle, keramik, glas er blot nogle af de ting, du kan dekorere hjemmet med – og måske din ven er helt vild med den slags? I så fald er Dansk Design mærker et godt bud, fx Stences. stences design laver nemlig nogle helt særlige produkter i fine farver. Derudover har de også en gaveguide, så du kan blive hjulpet på vej. Se mere på https://stences.dk.

Slut med de sløve knive!

Den nye indflytning er en oplagt mulighed for at starte på en frisk, og her gælder det også, at det skal være slut med de sløve knive. Ofte ender det alligevel med, at vi får pakket de gamle knive med ned i flyttekassen alligevel. Så hvad med at give din ven et splinternyt knivsæt af god kvalitet? Hvis din ven elsker madlavning, vil denne gave garanteret gå lige i hjertet.