Vælg altid spisebordsstole ud fra dit spisebord

Når du skal købe nye spisebordsstole, er der mange ting, der skal være i fokus. Derfor er det også et køb, du er nødt til at træffe med stor omhu. Gør du ikke det, er der ganske enkelt en risiko for, at du får købt spisebordsstole, der ikke passer til din indretning.

Rigtig mange begår den fejl, at de blot køber spisebordsstole ud fra deres udseende. Det vil sige, at de går på jagt efter stole, der har et flot look. Til trods for, at det er vigtigt, så er det ikke nok. De nye stole skal nemlig også stå godt til dit spisebord.

Udseendet skal harmonere med hinanden

Når du skal købe spisebordsstole, skal du sikre, at de passer til dit spisebord. I denne forbindelse er der flere ting at tage højde for. Blandt andet er det vigtigt, at udseendet harmonerer med hinanden. Gør det ikke det, vil det være svært at skabe en rød tråd i din indretning.

Derudover skal det også påpeges, at det kan få dine stole til at se mærkværdige ud, at de ikke passer til dit spisebord. Derfor er det meget vigtigt, at du sørger for at tage højde for dette, når du skal vælge blandt det store udvalg.

Størrelsen skal passe til

Der bør heller ikke herske tvivl om, at størrelsen er et aspekt, der skal være i fokus. Har du f.eks. planer om at have seks stole stående ved bordet, skal du sikre, at der er plads til dette. Køber du stole, der er en tand større end de nuværende, er det ikke sikkert, at det er tilfældet.

Af denne grund anbefales det, at du tager dig tid til at måle op ved bordet. Ønsker du f.eks. at have tre stole stående på hver side af bordet, skal du finde ud af, hvad tre stole vil fylde, hvorefter du måler efter dette – husk at tage højde for mellemrum mellem stolene.

Overvej armlæn

Føler du dig i vildrede omkring, hvorvidt dine stole skal have armlæn, er der flere ting at overveje. Først og fremmest skal du sikre, at der er plads til det. Stole med armlæn fylder nemlig ofte en tand mere i bredden, hvilket du skal sikre, ved at måle.

Ydermere er du også nødt at sikre, at udformningen samt højden på dit spisebord tillader, at du kan skubbe stolene ind under. Igen er du derfor nødt til at tage målebåndet frem. Når du ved, hvad du søger, så bør du lede blandt udvalget her, hvor der er noget for alle.