Guide: Sådan kan du spare penge i hjemmet

Når man ønsker at spare penge, er der heldigvis flere gode tips, som kan hjælpe dig med at nedsætte din elregning eller dit månedlige forbrug. Du kan læse nærmere her og få en guide til, hvordan du spare penge.

Genovervej dit elselskab

Når man skal vælge sit elselskab, kan det være fristende at vælge et tilfældigt. Mange oplever nemlig, at priserne på el er svære at gennemskue grundet prisen. Her har blandt andet Nettopower gjort det nemmere og billigere for dig, da de ikke har forskellige gebyr, men blot et tillæg udover rå-prisen. Du kan derfor overveje, om du ønsker at benytte Nettopower som elselskab.

Fem tips til at spare penge på el

  • Fyld din vaskemaskine og opvaskemine helt op, inden du kører den.

  • Anvend LED pærer frem for almindelige.

  • Du kan vaske dit tøj ved en lavere temperatur, dog ikke vasketøj, der kræver 60 grader.

  • Fremfor at anvende din vaskemaskine, kan du hænge dit vasketøj op på et tørrestativ eller en vaskesnor.

  • Brug grydelåg når du laver mad på komfuret, da det går hurtigere, og låget holder på varmen.

  • Du kan benytte apps, som viser el-prisen time for time, da flere har variable elpriser, som blandt andet Nettopower, da det godt kan betale sig at tjekke elprisen, når man for eksempel skal vaske tøj.

Lav en madplan og foretag et indkøb i ugen

Udover at spare penge med Nettopower, kan du spare ved at lave en ugentlig madplan og et indkøb i løbet af ugen. Vi har nemlig en tendens til at blive fristet, når vi er ude og handle ind. Vi handler derfor spontant varer ind, som vi ikke har brug for. Inden du fortager indkøbet, bør du tjekke tilbudsavisen for, hvor du handler, så du kan se, om der er eventuelle gode tilbud. Hold dig til din indkøbsliste.