Ny sofa til hjemmet

Trænger I til en sofa-update derhjemme? Det kan måske være, at der er kommet flere til, siden jeres nuværende sofa blev købt, eller måske er I bare trætte af at se på den store plet, som ikke engang kan slides af. Nu skal der ske noget nyt og måske noget større end sidst.

Hyggekrog

En sofa er en stor investering, og den er svær at undvære. Derfor, skal I selvfølgelig ikke aflevere den gamle til genbrug, før I har fundet en ny. I kan eventuelt surfe rundt blandt de mange muligheder hjemmefra, og se hvad der springer i øjnene. Hvis det har interesse med mere flydeplads, kan det være, I skal forny hjemmet med en ny hjørnesofa. Denne type sofa er smart, hvis man ønsker en stor sofa, men ikke én, der optager hele rummet. Når man har sofaen placeret i hjørnet, giver det typisk mere gulvplads til anden indretning og leg. Man skal dog være opmærksom på vægpladsen, da den kommer til at optage to væglængder. Det bedste resultat fås med en sofa, der ikke strækker sig over hele væglængden. Dette kan godt få stuen til at se lille ud.

Overvejelser

Men når I har besluttet jer for, hvilken model det skal være, kan I gå videre med processen og begynde at diskutere, hvilket materiale puderne skal være i. Her er det vigtigt at tænke holdbarhed og praktik ind. Ellers bliver I trætte af jeres beslutning om et år. Det samme gør sig gældende for farven. Jeres nye sofa skal have en farve, I aldrig kan blive trætte af. Sofaen skal også passe til de andre møbler, I har stående i stuen. Her er det en god idé at tage et billede af den nuværende stue, så I kan huske det, når I er på udkig. Så er I sådan set godt klædt på til at købe en ny sofa.