Er en kontinentalseng noget for dig?

Komfort er vigtigt, når du skal sove. Mange mennesker har særegnede behov til, hvordan de ønsker, at deres seng skal være. Måske er du til boxmadras, måske er du til springmadras, måske har du forelsket dig i en bestemt type topmadras, som du bare må eje. Måske er du til en seng med ramme, måske er du til en flot og komfortabel sengegavl, som er god at sidde op af, eller måske vil du bare gerne have det hele så simpelt som muligt.

Her dykker vi ned i kontinentalsengen, der er en yderst populær og komfortabel sengetype. Du kan blive klogere på sengens mange fordele og muligheder, når du læser dette.

Hvad er en kontinentalseng?

En Kontinentalseng er en seng uden ramme, som består af tre lag; en boxmadras, en springmadras og en topmadras. De tre lag gør, at sengen er højere end den gængse seng, men dette har faktisk en stor ergonomisk fordel, da højden gør den lettere både at komme i og ud af igen.

Sengen er uden ramme, men kan nemt kombineres med en sengegavl. Det er muligt frit at vælge imellem præcis de madrastyper og størrelser, du ønsker. Du er derfor selv med til at sammensætte din helt egen seng, så den bliver præcis efter din smag.

Lad sengen passe ind i indretningen

Det er ikke kun vigtigt, at din seng er komfortabel, den skal også gerne være pæn, så den passer godt til din øvrige indretning. Du kan få din kontinentalseng i mange forskellige farver, materialer og størrelser. Du kan frit vælge forskellige ben til, hvad end du ønsker, at de skal være i træ eller stål. Kør indretningen hjem med puder, dyner og tæpper i matchende toner, og så har du på sikker vis fået etableret nok det vigtigste soveværelsesmøbel.

God fornøjelse og sov godt!