Sådan skaber I balance mellem legeland og hygge i jeres have

Når det kommer til haver, så findes der to forskellige typer mennesker. Der er de mennesker, som elsker at gå i haven. Det er ofte også disse haver, som er fyldt med forskellige blomster, drivhuse, smukke fliser osv. Disse mennesker får en masse energi ved at gå udenfor og ordne deres have. Den anden slags mennesker er dem, som ikke synes, det er spor hyggeligt at ordne haven. De fleste kan godt lide at opholde sig i haven, men når det kommer til at ordne og holde haven, så skal det være så nemt som muligt, da det for dem er en pligt ligesom at tømme opvaskeren, støvsuge eller vaske tøj.

Balancen mellem hyggelig have og børnelegeplads

Lige meget om du er type 1 eller 2 i forhold til dit forhold til havearbejde, så er der ofte en forhandling med ens børn, når det kommer til balancen mellem legeland og hyggelig have. For lad os være ærlige, de mange forskellige farver som et legestativ ofte har, er ikke særlig pænt i særlig mange haver. Udover at disse legestativer ofte er lavet i en masse farver, så fylder de fleste legestativer også en hel del. Så har du et almindeligt parcelhus, kan disse legestativer nemt overtage alt pladsen. Så hvordan skaber man balancen?

En trampolin er altid en god idé

Når det kommer til den klassiske Trampolin, så er det ikke en ny opfindelse, men den virker stadigvæk. De fleste børn elsker at hoppe på trampolin, og det er også noget, som de kan være flere om. Modsat mange af de andre legestativer, så kan en trampolin faktisk bruges i mange år, da et 14-årige barn stadigvæk synes, at det er sjovt. Det er nok de færreste 14-årige børn, som stadigvæk synes, at et gyngestativ med en lille rutsjebane på, er sjovt.